Gyldenskov

Gyldenskov
Phoebe og Satyr høst 10

Norsk vinner `06 Hella`s Phoebe

Norsk vinner `06 Hella`s Phoebe

Phoebe rios

Phoebe rios
trening på Dylta 09

Phoebe

Phoebe
koser seg i sofaen

mandag 31. mai 2010

Satyr er i hus:-)

Vi har kjørt 100 mil til Kuopio i Finland for å hente vårt nye vidunder Karamain Satyr av Gyldenskov. Vi kom til Kuopio kl 10.00 på lørdag og ble møtt av Satyr`s mamma Volage og de resterende 5 søsken. Volage var utrolig tillitsfull og tok oss godt imot:-) Hun lekte med valpene og brydde seg ikke om oss i det hele tatt.
Det var utrolig hyggelig å endelig få møte oppdretteren Marianna Plathan, som har lagt ned mye tid og jobb med å finne den perfekte hannhund til flotte Volage. Alle valpene har et flott utseende og kroppsbygning. Gemyttet er selvstendige og utforskende valper:-)
Reisen fra Kuopio til Turku gikk over all forventing og Satyr var utrolig rolig og tillitsfull. Ferge turen gikk like bra, hun sov i armkroken min hele natten:-)
Når vi kom til Stockholm fikk hun en skikkelig luftetur før vi satte nesen hjem mot Ytre Enebakk. Hun sov i buret sitt hele de 50 milene med bare 3 stopp for å tisse:-)
Nå har hun vært her i to dager og hun begynner å bli trygg på oss og omgivelsene. Hun er veldig renslig, og det skjer kun ulykker når vi ikke er oppmerksomme.
I dag har hun virkelig begynt å "slå ut håret", så vi tok henne med på en liten skogtur. Hun stor koste seg og løp som en gal, halen gikk i hundre hele tiden:-)
Vi gleder oss til fortsettelsen:-)
I morgen kommer Phoebe hjem fra "ferie" og det blir veldig spennende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar